fbpx
info.simplev@gmail.com

0

 x 

Košarica je prazna.

Pirovo brašno integralno - 1000g Nutrigold

17,00 kn
Integralno pirovo brašno se dobiva mljevenjem cijelog zrelog zrna stare pšenice, pira (dinkela ili krupnjaka). Brašno iz cijelog zrna je nutritivno vrijednije, jer sadrži više hranjivih tvari. Ima više bjelančevina, a manje kalorija od običnog pšeničnog brašna.

Pirovo integralno brašno poznato je po svojoj izvrsnoj kvaliteti i najpopularnije je brašno koje se ne sastoji od obične pšenice

Raspoloživost: Na zalihama

Brend : Nutrigold

Po sadržaju bjelančevina, pir je na samom vrhu među žitaricama jer ih sadrži od 14 do 20%. Bjelančevine pira se strukturno razlikuju od pšeničnih bjelančevina i zbog toga ovo brašno odlično podnose ljudi koji su inače alergični na bjelančevine drugih žitarica (npr. gluten iz pšenice). Sadrži važne ugljikohidrate (mukopolisaharide) koji igraju važnu ulogu u zgrušavanju krvi i jačaju imunitet organizma.

Obiluje vlaknima, vitaminima B skupine, vitaminom A, D, E te mineralima kao što su fosfor, željezo, bakar, mangan, cink, kobalt i magnezij.

Sastojci: 100% pirovo brašno integralno

 

delivery truck 318 47759 Besplatna dostava za narudžbe iznad 449 kn

O nama

Veganska internet trgovina Pusti otok

Dostava:

30 kn, iznad 450 kn BESPLATNA

Varaždin: 10 kn, iznad 150 kn BESPLATNA

VELEPRODAJA

Kontakt

Korisnička podrška: 099 69 19 767

Prodaja:

radnim danom od 8:30 do 15:30h

099 69 19 767

info.simplev@gmail.com

Mail narudžbe: narudzba.pustiotok@gmail.com

  Ponuda

  Obavijest kupcima

  Obavijest o mogućem kašnjenju paketa.

  Poštovani kupci, ovih dana imamo dosta kašnjenja isporuka od strane dobavljača pa tako i kasne Vaše narudžbe. Neka uspijemo poslati isti dan dok se za neke čeka i 7 dana. Radimo sve što je u našoj mogućnosti da pakete čim prije dobijete.

  Kako bi se smanjila mogućnost zaraze molim Vas da:

  Ukoliko ste u mogućnosti, odaberite plaćanje unaprijed.

  S dostavljačem dogovorite razmjenu dostavljenih proizvoda na najbolji mogući način i u skladu sa smjernicama Stožera nacionalne sigurnosti.