fbpx
info.simplev@gmail.com

0

 x 

Košarica je prazna.

Kopriva u prahu - Organska 150g

36,00 kn
Prah izrađen od suhog lišća koprive je zapravo koncentrirani oblik hranjivih tvari koje su sadržane u tim listovima koji su bogati mineralima (kalcij, kalij, silicij-dioksid, sumpor, magnezij, željezo, bakar), vitaminima (vitamin A, vitamin B2, vitamin B9, vitamin C, vitamin D, vitamin K), aminokiselinama, proteinima, polisaharidima, biljnim pigmentima (klorofil, karotenoidi), masnim kiselinama, sterolima, taninima i mnogim drugim fitokemikalijama.

Raspoloživost: Na zalihama

Brend : Nutrigold

Zbog visokog sadržaja proteina, vitamina i minerala kopriva u prahu može biti odličan dodatak prehrani koji se često prodaje u obliku kapsula ili tableta. Kopriva je poznata po visokom sadržaju željeza i često se preporuča osobama koje pate od nedostatka željeza. Pomiješan u čašu vode, kopriva prah se može koristiti za iste namjene kao što su tablete ili kapsule.

Kopriva je djelotvorna u nekoliko uvjeta. Može smanjiti upalu, djeluje pozitivno na krvožilni sustav, također je korisna u borbi proti alergija. Kopriva također ima diuretička svojstva.

Upute:
Dodajte u vruću vodu i možete piti kao čaj, dodajte u razne smoothie recepte ili jednostavno stavite u prazne kapsule.Kopriva ima diuretička svojstva pa  je preporučeno piti više vode prilikom uzimanja ove biljke.

Sastav:
100 % organska kopriva u prahu

 

delivery truck 318 47759 Besplatna dostava za narudžbe iznad 449 kn

O nama

Veganska internet trgovina Pusti otok

Dostava:

30 kn, iznad 450 kn BESPLATNA

Varaždin: 10 kn, iznad 150 kn BESPLATNA

VELEPRODAJA

Kontakt

Korisnička podrška radnim danom
od 8:30 do 15:30h i subotom
od 9:00 do 12:30h: 042 631 751

Prodaja: 099 69 19 767 (0-24)

info.simplev@gmail.com

Mail narudžbe: narudzba.pustiotok@gmail.com

    Ponuda