fbpx
info.simplev@gmail.com

0

 x 

Košarica je prazna.

Masažni piling sapun pločica Ugljen / Ylang Ylang

36,00 kn
120g

Raspoloživost: Nema više proizvoda na zalihama!

Ylang Ylang mirisom pobuđuje najveće strasti u vručoj kupaonici, dok ugljenom brusite i čistite nečistoče s kože.

Jedna strana za miris i pjenu, a druga za peeling efekt!

Značenje kalupa: “Om Mani Padme Hum” - pjevajte tibetansku mantru pod tušem jer se smatra da je ona skup svih Budinih učenja u jednom, a i Tibet Vam zakuca u srcu u ovim teškim vremenima.

Om Mani Padme Hum (O, dragulju u lotosu!) i označava proces rastvaranja smrtnika koji se zamišlja kao kap rose na lotosovom cvijetu, prije nego se otkotrlja u more. Mantru Saosjećanja Om Mani Padme Hum, Tibetanci izgovaraju Om Mani Padme Hung.

Ova mantra se smatra suštinom Budinog suosjećanja prema svim živim bićima. Učenja objašnjavaju da svaki od šest slogova mantre ima poseban i moćan utjecaj na sprovođenje preobražaja našeg bića. Šest slogova u potpunosti pročišćava šest negativnih emocija: ponos, ljubomoru, želju, neznanje, pohotu i gnjev.

One su izraz neznanja i tjeraju čovjeka da negativno postupa - tijelom: oduzimanje života, krađe i seksualna zloupotreba; govorom: laži, teške riječi i klevetanje, ogovaranje; umom: pohlepa, zloba i pogrešna shvatanja. Ove negativne aktivnosti tijela, govora i uma, prouzrokovane jednom od šest negativnih emocija, predstavljaju šest negativnih emocija, korijene samsare (privida) i našu patnju u njoj.

U budizmu se razlikuje i šest područja postojanja koja su posljedica jedne od šest negativnih emocija, a to su: bogovi, polubogovi, ljudska bića, životinje, gladni duhovi i bića pakla. Kada izgovaramo Om Mani Padme Hum, šest negativnih emocija biva pročišćeno. U isto vrijeme, izgovaranje ove mantre usavršava djelovanje uma ka: velikodušnosti, skladnom držanju, istrajnosti, entuzijazmu, koncentraciji i uvidu.

Takođe, vjeruje se da ova mantra pruža jaku zaštitu od svih negativnih uticaja i raznih bolesti. Neke mantre, kao ova, kad se ponove više puta rastjeruju zle duhove, liječe bolesne... Pisana mantra nije manje djelotvorna od usmene (na zastavama, amajlijama, ...).

Sirovisnki sastav: Biljni glicerin, prehrambena boja, mirisno ulje divlje maline, medicinski ugljen

 

delivery truck 318 47759 Besplatna dostava za narudžbe iznad 449 kn

O nama

Veganska internet trgovina Pusti otok

Dostava:

30 kn, iznad 450 kn BESPLATNA

Varaždin: 10 kn, iznad 150 kn BESPLATNA

VELEPRODAJA

Kontakt

Korisnička podrška radnim danom
od 8:30 do 15:30h i subotom
od 9:00 do 12:30h: 042 631 751

Prodaja: 099 69 19 767 (0-24)

info.simplev@gmail.com

Mail narudžbe: narudzba.pustiotok@gmail.com

    Ponuda